Tornar

Organitzant la X Trobada del PAPSF a Camp de Tarragona i Terres de l´Ebre


d
 Dilluns 29 d´Octubre de 2018

Hem començat a organitzar la Trobada del PAPSF, seguint l´estratègia de descentralització, aquesta vegada als territoris de Camp de Tarragona i Terres de l´Ebre.

El dia 23 d´octubre vam realitzar a la seu del Servei Regional a Tarragona la primera reunió organitzativa de la X Trobada del PAPSF.

Volem que sigui una trobada molt participativa i amb un format interactiu, amb temes que ens puguin interessar a tothom, com pot ser el mediambient, les desigualtats, TICs, altres tipus de consum i prevencio en joves, etc.

Aquest any coincideix que es va constituir la Xarxa de Tabaquisme del Camp de Tarragona (enllaç a la noticia) i una de les línies de treball que ens vam proposar és realitzar la trobada del PAPSF en aquest territori i crear sinèrgies de manera similar a les que ja s´han creat en els altres territoris de Catalunya (Vallès, Lleida, Catalunya Central i Girona).

Conformen actualment el grup organitzador els professionals: M. Lluisa Barrera, Anna Bocio, Olivia Bujaldón, Cinta Daufí, Irene Gallego  Ester Granado, Montserrat Llauradó, Josep López, Paco Martín, Esther Mur, Cristina Rey, Carmen Ros, Meritxell Serres, M. Del Mar Solé, Guadalupe Ortegai Anna C. Osanz.