Avís legal

En virtut de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que l’accés a la pàgina web és lliure i gratuït per a l’Usuari. No obstant això, és possible que per poder accedir a determinats serveis l’Usuari hagi d’emplenar un formulari amb les seves dades personals. En aquest cas, l’Usuari haurà de garantir l’autenticitat de les dades, essent l’únic responsable de la informació que no sigui exacta o veritable.

Totes les dades de caràcter personal que els Usuaris facilitin mitjançant el web, seran incorporades i tractades als fitxers titularitat de la FUNDACIÓ D’ATENCIÓ PRIMÀRIA, creats per a la gestió, administració, prestació i millora dels serveis que ofereix a través de la pàgina web, així com per informar als Usuaris de les actuacions y serveis de la FUNDACIÓ D’ATENCIÓ PRIMÀRIA, la SOCIETAT CATALANA DE MEDICINA FAMILIAR I COMUNITÀRIA i el Programa Atenció Primària Sense Fum.

Els Usuaris podran exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal mitjançant un correu electrònic dirigit a administrador@camfic.org o bé enviant un escrit al carrer Portaferrissa, núm. 8, Pral. 08002 Barcelona.

>