Tornar

SENYALITZACIÓ ESPAI SENSE FUM. Temes logístics


fotos
 Divendres 7 de Setembre de 2018

Durant la setmana del 1 al 5 d’octubre realitzarem tots plegats la senyalització dels centres d´AP i difusió a les xarxes socials. Per poder localitzar els vostres missatges, compartir-los i comprovar l´impacte a les xarxes socialsheu d´afegir en el contingut dels missatjes:

#gràciespernofumar i @PAPSF

 

Hi ha tres tipus de cartells:

 

  1. Rodó adhesiu. Per l’entrada principal (porta). Situar-lo bé abans, perquè una vegada enganxat no es pot rectificar. Passar la mà o una regla per sobre per tal de treure l´aire.
  2. Rectangular adhesiu. Només en terra llis, per delimitar la zona. En el cas de no poder-lo utilitzar, es pot posar en el lateral d’alguna escala o fins i tot en alguna paret llisa.
  3. Plantilla per pintar. Es pot reutilitzar les vegades que vulgueu. Guardar desprès a la funda de cartró marró original per tal que no es faci malbé, així podeu fer-la servir en altres ocasions.

Sobre la pintura per la plantilla, es recomana: ESPRAI/AEROSOL BLANC d’assecat ràpid (el podeu d’altre color també). Gran adherència en qualsevol material. Bona viscositat i apte per espais exteriors. Resistent a la intempèrie, llum solar i raigs UV. 

Agafeu pot petit, de 200 ml que té un cost al voltant dels 5 euros i tindreu suficient per varies vegades. Es poden comprar a botigues de pintures, bricolatge, online.....