Tornar

Jornada a Pineda «El Tabac és Cosa de Tots»


FOTO
 Dimecres 30 de Maig de 2018

La jornada aplega a un centenar de professionals sanitaris, farmàcies i tècnics municipals

El municipi, amb el projecte  "El tabac és cosa de tots" delimita àrees “lliures de fum” davant dels centres escolars. 

La Jornada posa en valor la tasca contra el tabaquisme de professionals i institucions

 

En la Jornada celebrada el passat dijous 17 de maig, s´ha parlat de les novetats de control en el tabaquisme, l´efectivitat de les teràpies, i com ajudar a deixar de fumar. També s´ha abordat la maternitat infantil i el tabaquisme, i com protegir els més petits del fum.

L’objectiu és també sensibilitzar de la importància de no fumar, o en el cas dels fumadors, poder oferir eines per abandonar l’hàbit del tabac.  

L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha explicat que s’ha pintat àrees lliures de fum davant de tots els centres educatius del municipi i que aquesta iniciativa ha tingut molt bona resposta per part de la ciutadania, que ha “demanat inclús que s’ ampliï a més zones del municipi”.

La Salut Som Tots «El Tabac és Cosa de Tots», és una de les moltes activitats plantejades dins de la campanya comunitària genèrica de Salut, «La Salut Som Tots» a càrrec de l’Ajuntament de Pineda de Mar, de la mà de la Regidoria de Salut Pública, l’Àrea Bàsica de Salut, l’Agència de Salut Pública de Catalunya i el col·legi de Farmacèutics de Barcelona. Té com a objectiu sensibilitzar i promoure la salut, entenent aquesta com el benestar físic, mental i social dels nostres veïns i veïnes en l´àmbit comunitari. La campanya s’ha estructurat en cinc projectes principals: Dia Mundial de la Salut; Prescripció Social o Recomanació d’actius; Petits lectors; la setmana de la Gent Gran i Pineda sense Fums 2018.

A sota, en informació addicional trobareu les presentacions de la Jornada.