Tornar

Campaña para la prevención del Tabaquismo en la población adolescente


FOTO
 Dimecres 11 d´Octubre de 2017

Per prevenir el tabaquisme en població jove, el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat llança #nonsmokingchallenge. Una campanya de conscienciació amb l´objectiu, entre d´altres, fomentar una imatge positiva allunyada del consum de tabac, promoure actituds de vida saludables i afavorir l´abandonament del consum entre els més joves.

El repte #nonsmokingchallenge està dirigit especialment per a joves fumadors i no fumadors que busquen desafiar la societat i acabar definitivament amb el nociu hàbit de fumar. La campanya es donarà suport a les noves tecnologies, principalment les xarxes socials. Tot perquè puguin compartir amb els seus amics i coneguts els millors desafiaments que se´ls acudeixin per dir adéu definitivament al tabac.

Conté materials desenvolupats per la campanya institucional i es poden descarregar-continguts segons les  necessitats de comunicació / promoció d´una forma totalment gratuïta, anomenant la font. 

 

 

Sou la generació dels reptes. Per això sou la generació que pot acabar amb el tabac. Suma´t al #nonsmokingchallenge ´Accepta el repte! 

Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. Govern d´Espanya.