Tornar

PROJECTE ENTORNS SENSE FUM


FOTO
 Dilluns 9 d´Octubre de 2017

La normativa del tabac no prohibeix fumar en els espais a l’aire lliure de les instal·lacions esportives, ni tampoc a les portes d’entrada d’aquestes instal·lacions. Amb aquesta actuació comunitària de prevenció del tabaquisme es pretén evitar que es fumi en aquests espais i sensibilitzar dels riscos del fum ambiental del tabac, a més de reduir la visibilitat de la conducta fumadora. 

 

Es tracta d’un abordatge integral, que abasta accions en l’àmbit de l’alumnat, del professorat i dels monitors així com en les instal·lacions.

Aquest projecte d’Entorn sense fum vol ajudar a prevenir l’inici del consum de tabac entre la població infantil i jove, evitant que en el seu entorn habitual observin conductes de persones adultes fumadores, sensibilitzant als adults referents modelitzadors dels infants i jove i informant als menors del risc del tabac. Dins d’aquesta intervenció es retolen els espais d’entrada a les escoles, centres esportius i altres equipaments, així com els espais esportius descoberts, indicant que són espais lliures de fum, per tal de donar continuïtat a la seva acció educativa i formativa.