Tornar

Roda de premsa de la XVIII Setmana Sense Fum 2017


FOTO
 Dimarts 23 de Maig de 2017

A la seu de l´Agència de Salut Pública de Catalunya ha tingut lloc la roda de premsa de presentació de la XVIII Setmana Sense Fum

Desenvolupament de l’acte:  

Joan Guix. Secretari Salut Pública,  explica la implicació de l’ASPCat en la prevenció i control del tabaquisme i  en el marc del PINSAP.

Carmen Cabezas, que explica les principals dades de consum de tabac i les principals actuacions.

Joan Lozano (CAMFiC), representant a les xarxes i societats que participen en l´organització de la SSF i a la Comissió Tècnica del Programa Atenció Primària Sense Fum. Explica les principals accions i nous materials  de la Setmana sense fum i les preguntes de l’enquesta que s’ha fet en la Setmana  sense fum. 

Alba Brugués,Presidenta d’AIFICC, explica la implicació d’Infermeria en la prevenció i control del tabaquisme, en l’elaboració dels nous materials i a la Setmana sense Fum.

Santi Macip (FMC)Representant a l’àmbit municipal de l´organització de la SSF, explica la implicació de l’Administració local en la prevenció i control del tabaquisme, en especial en la Setmana sense fum.

Teresa López-Fando, representant de l’AECC-Catalunya contra el càncer, explica la implicació de l’Administració local en la prevenció i control del tabaquisme, en especial a la Setmana sense fum.