Tornar

Èxit participatiu de la Setmana Sense Fum en els Equips d´Atenció Primària (EAP)


CAP Sgda Familia de Manresa
 Dijous 4 de Juny de 2015

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial sense Tabac, el programa "Atenció primària sense fum" impulsa el desplegament a Catalunya de la Setmana sense Fum, que enguany arriba a la seva 16a edició. Aquest any, el lema de la setmana és "Vols deixar de fumar? Aquí t’ajudem. Pregunta’ns!".

Aquests dies, els referents de la Xarxa del PAPSF han realitzat moltes activitats dintre i fora dels seus centres, taules informatives i s´han realitzat carboximetries. Veure les fotos

 

En alguns casos, es donava una peça de fruita, punts de llibre... als que s´apropaven a les taules informatives.

Activitats en les escoles/llar d´infants tant als nens i nenes com als pares i mares. Participació a les campanyes d´Entorns Sense Fum a les entrades de les escoles. En les activitats escolars solen participar també infermeres de Salut i Escola.

Concursos a personal del centre i a població o escoles, de cartells, lemes, dibuixos. A un centre, per exemple, es va fer, uns pulmons amb globus i tant el personal com la població havia d´escollir un alvèol i deixar-hi un lema escrit. En el cas de població, va guanyar el lema d´una nena de 10 anys: ”No et fumis, fumant”

Sessions i tallers informatius/actualitzacions i de sensibilització tant a població com a professionals.

També en alguns llocs es fan Caminades populars.

S´ha fet resó als blogs e intranets corporatius, als mitjans locals (premsa, ràdio).

 



Informació addicional: