Tornar

4a Jornada del Pla de salut de Catalunya. 28 de novembre de 2014


Clausura
 Dimarts 2 de Desembre de 2014

El Departament de Salut ha presentat a Sitges, davant de 2.000 professionals del sector els resultats obtinguts en el marc del Pla de Salut de Catalunya 2011-2015.

La jornada anual del Pla de salut s’ha consolidat com una data de referència del sector de la salut, en la qual es presenta el grau de desenvolupament de l’estratègia del Govern i es converteix en un espai perquè els professionals comparteixin el coneixement.

Departament de Salut, TOTA LA INFORMACIÓ 4a_jornada_pla_salut

Enguany també s’ha obert un procés de reflexió per identificar temes clau de futur i que s’incorporaran en el nou Pla de salut de Catalunya 2016-2020.

Rècord històric de no fumadors : El nivell de tabaquisme és el més baix de la història de Catalunya. Avui, menys d’una quarta part dels ciutadans majors de 15 anys són fumadors diaris. En els últims dos anys (2011-2013) gairebé 200.000 persones majors de 15 anys han deixat de fumar. Es treballa per promoure l’abandonament de l’hàbit tabàquic en la població fumadora i també per prevenir l’inici del tabaquisme entre els adolescents i en la creació d’ambients socials lliures de fum.

En la Jornada s’ha fet balanç del desenvolupament i execució del Pla de salut durant el 2014 i s’han premiat les 5 millors experiències de les més de 900 iniciatives presentades pels professionals sanitarisPremis a les millors experiències.

Us posem els enllaços a les 5 experiències premiades i a les que van tenir a veure amb tabaquisme i l’enllaç a la  Vídeocàpsula YouTube dels finalistes del Pla de salut 

 



Informació addicional: