Tornar

Nous cartells informatius per penjar als centres sanitaris


Cartell Cigarretes Electròniques
 Dimecres 8 d´Octubre de 2014

Des de l´Oficina de comunicació del Departament de Salut, s´ha iniciat la producció i distribució als centres assistencials de cartells informatius.

En el marc del projecte Vídeo Salut, i per tal de facilitar l’accés a informació per aquells centres que encara no tenen pantalles, s’aniran produint i distribuint cartells informatius.

El material estarà també disponible en format en pdf en el gestor de continguts de Vídeo Salut, d’aquesta manera si una biblioteca o un Ajuntament vol difondre el material en format en pdf també el tindrà accessible.

Els cartells que s´han enviat als centres són:

Cartell de l’app 061: Us recordem la importància de fer difusió d’aquesta app que facilita la geolocalització de les persones i permet, a més a més, que el SEM pugui accedir a la història clínica del pacient. Us agrairíem, també, que en els vostres webs I intranets tingueu la icona posada per tal que la gent se la pugui descarregar.

La campanya de la vacunació ques´inciarà dilluns dia 13

Cigarretes Electròniques: Fruit de les peticions que havíem rebut per part de professionals, relacionades amb la necessitat de disposar continguts sobre cigarretes electròniques.

Us annexen aquí a sota els pdf dels cartells per tal que els pugueu veure: