Tornar

Tornada de vacances: Bon moment per deixar de fumar i estalviar!!


Estalvi web PAPSF
 Dimarts 2 de Setembre de 2014

Salut Pública recomana aprofitar el retorn de les vacances per adoptar un estil de vida més saludable.

El començament del curs és un bon moment per millorar la salut i deixar de banda costums poc saludables són alguns dels consells que ha emès l´Agència de Salut Pública de Catalunya de cara al canvi de rutina.

Calcula el que podries estalviar deixant de fumar!!

 

A Catalunya cada any deixen de fumar més de 60.000 persones. Moltes ho fan al començament del curs escolar. És la millor decisió per millorar la salut de les persones que fumen. Deixar de fumar és  possible, et poden ajudar una sèrie de consells.

Totes aquestes recomanacions incideixen en algun dels aspectes considerats prioritaris pel Pla Interdepartamental de salut pública (PINSAP).  Aquest ventall d´accions, impulsat pel conjunt del Govern i en col•laboració amb l’àmbit mèdic i l’assistencial i amb organitzacions i associacions diverses de la societat civil, busca millorar l´esperança de vida en bona salut de la població catalana, mitjançant programes concrets en cinc eixos bàsics. Aquestes àrees d´actuació són el control del pes, la lluita contra les infeccions, l´atenció a la salut mental, amb un esment especial sobre les addiccions, i la vigilància de les condicions ambientals del país.