Tornar

TABAQUISME AMBIENTAL I SALUT INFANTIL


Curs Tabaquisme ambiental i salut infantil és una actualització i millora del curs anomenat fins ara "Tabaquisme passiu en infància".

Hem ampliat els continguts amb el document TASPI i dirigit a tots els professionals de la salut relacionats amb la salut perinatal (embaràs, nadons) i infantil (primera infància). Per això, va dirigit tant a professionals d´infermeria pediàtrica, pediatres, llevadores o obstetres, com professionals relacionats amb adults amb infants (Metges de família, infermeria de família, odontòlegs, farmacèutics, etc) per tal de facilitar la intervenció mínima en tabaquisme de manera transversal, des de tots els àmbits (Atenció Primària, ASSIR, hospital, farmàcia comunitària).

Aquest curs ha passat a formar part de l´oferta formativa del programa "Atenció Primària Sense Fum" (PAPSF). Iniciativa promoguda per l´ASPCAT, CAMFiC i AIFiCC.

DURADA DEL CURS: 6 SETMANES (dedicació d´unes 3-4 hores setmanals)

EDICIONS 2021

  • 22 de febrer a 31 de març de 2021
  • 03 de maig a 13 de juny de 2021
  • 25 d´octubre a 03 de desembre de 2021

DATA LÍMIT INSCRIPCIONS: fins al dia anterior a l´inici del curs o fins a esgotar places

Aquesta activitat té una durada de 20 hores i està pendent d´acreditació pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries.

Organització i Logística:
Dates:
Dilluns 25 d'Octubre de 2021
Lloc: EN LÍNIA
Horari:

EN LÍNIA

Notes:

Aquest curs, sense cost per a l´alumne, comporta una despesa de diners públics - cost aprox. de 200 euros per alumne/a- que subvenciona l´Agència de Salut Pública de Catalunya. Apel·lem doncs a la vostra responsabilitat en mantenir la inscripció només si preveieu que us podeu comprometre a realitzar-lo (que disposeu del temps requerit).