Tornar

FORMACIONS PERIFÈRIQUES EN ELS EAP: AJUDA A DEIXAR DE FUMAR


S´ha fet públic el document de CatSalut /Departament de Salut sobre el finançament de la medicació per a la deshabituació tabàquica. NOTICIA PAPSF, per la qual cosa us oferim aquest material formatiu per portar a terme als vostres EAP per "refrescar" coneixements i establir un espai de consultes als referents de tabaquisme davant de possibles dubtes o incidències que puguin sortir en aquests primers mesos de finançament.. 

Deixarem oberta aquesta pàgina durant el primer trimestre del 2020 (fins el 31 de març)

Per als professionals que puguin tenir qualsevol dubte, els criteris d’accés als tractaments finançats pel SNS van ser fixats per la “Comisión Interministerial de Precios de los Medicamentos”, tal com recullen els documents següents referits, respectivament, a les presentacions finançades de Champix i Zintabac:

1. VARENICLINA ACUERDOS DE LA REUNIÓN DE LA COMISIÓN INTERMINISTERIAL DE PRECIOS DE LOS MEDICAMENTOS SESSIÓ 194 DE 30 DE SET. DE 2019 (pàg. 12 y 13)

2. BUPROPIÓ ACUERDOS DE LA REUNIÓN DE LA COMISIÓN INTERMINISTERIAL DE PRECIOS DE LOS MEDICAMENTOS SESSIÓ 195 DE 30 D´OCT. DE 2019 (pàg. 3)

 

Organització i Logística:
Dates:
Dimarts 31 de Març de 2020
Lloc: EAP de Catalunya
Horari:

Aquesta activitat formativa té una durada aproximada de dues hores que podeu realitzar-les en un dia o en dos dies (dues sessions de migdia).  

Notes:

Us agrairiem si podeu entrar en aquets petit formulari i informar-nos del nom del centre d´AP, la o les dates i el nombre de participants: FORMULARI