Tornar

Pràctica avançada d’intervenció en tabaquisme. TABAQUISME i EMBARÀS


Aquest curs és gratuït per als professionals de la salut però comporta una despesa de diners públics - cost aprox. de 130 euros per alumne/a- que subvenciona l´Agència de Salut Pública de Catalunya

És important que abans d´inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d´espera no puguin aprofitar les vacants. Apel·lem doncs a la vostra responsabilitat en mantenir la inscripció només si preveieu que us podeu comprometre a realitzar-lo (disposeu del temps requerit) 

El curs de Pràctica avançada d’intervenció en tabaquisme està dissenyat en format de joc de simulació, basat en el model d’aprenentatge per assaig i error. Per aprovar el curs els alumnes han d´arribar al final de les visites i superar una prova final de coneixements. 

Aprofundir i millorar les capacitats i habilitats, els coneixements i les actituds en relació a l´abordatge i intervenció per ajudar a deixar de fumar si característiques especials que necessiten uns coneixements més amplis, en aquest cas, una dona embarassada.

Organització i Logística:
Dates:
Dilluns 17 de Febrer de 2020
Lloc: Curs en línia
Horari:

Curs en línia

Notes:

PROPERES EDICIONS 2020: 

18/05/2020 AL 21/06/2020

 

 


Informació addicional: