Tornar

Pràctica avançada d’intervenció en tabaquisme. TABAQUISME i EMBARÀS


Descripció:

Aquest curs és gratuït per als professionals de la salut però comporta una despesa de diners públics - cost aprox. de 130 euros per alumne/a- que subvenciona l´Agència de Salut Pública de Catalunya

És important que abans d´inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d´espera no puguin aprofitar les vacants. Apel·lem doncs a la vostra responsabilitat en mantenir la inscripció només si preveieu que us podeu comprometre a realitzar-lo (disposeu del temps requerit) 

Aquesta activitat té una durada de 13 hores i està acreditada pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries (1,8 crèdits). 

El curs de Pràctica avançada d’intervenció en tabaquisme està dissenyat en format de joc de simulació, basat en el model d’aprenentatge per assaig i error. Per aprovar el curs els alumnes han d´arribar al final de les visites i superar una prova final de coneixements. 

Aprofundir i millorar les capacitats i habilitats, els coneixements i les actituds en relació a l´abordatge i intervenció per ajudar a deixar de fumar si característiques especials que necessiten uns coneixements més amplis, en aquest cas, una dona embarassada.

Organització i Logística:
Dates:
Dilluns 30 de Setembre de 2019
Lloc: Curs en línia
Horari:

Curs en línia

Notes:

PROPERES EDICIONS 2019: 

Des del 30 de septembre al 27 octubre

Des del 18 de novembre al 15 de desembre

 

 


Informació addicional: