Tornar

Pràctica avançada d’intervenció en tabaquisme. TABAQUISME i EMBARÀS


Aquest curs té un cost de 130 euros per alumne/a. En aquest cas és gratuït  per als professionals de la salut, gràcies al finançament de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Per això apel·lem a la teva responsabilitat en mantenir la inscripció només si preveus que et pots comprometre a realitzar-lo aprofitant el temps requerit. 

Aquesta activitat té una durada de 13 hores i està acreditada pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries (1,8 crèdits). 

El curs de Pràctica avançada d’intervenció en tabaquisme està dissenyat en format de joc de simulació, basat en el model d’aprenentatge per assaig i error. Per aprovar el curs els alumnes han d´arribar al final de les visites i superar una prova final de coneixements. 

Aprofundir i millorar les capacitats i habilitats, els coneixements i les actituds en relació a l´abordatge i intervenció per ajudar a deixar de fumar si característiques especials que necessiten uns coneixements més amplis, en aquest cas, una dona embarassada.

Organització i Logística:
Dates:
Dilluns 18 de Març de 2019
Lloc: Curs en línia
Horari:

Curs en línia

Notes:

PERIODE: Des del 18 de març al 12 d´abril


Informació addicional: