Papsf

Benvinguts al programa ATENCIÓ PRIMÀRIA SENSE FUM

Deixar de fumar aporta beneficis a totes les persones que fumen i a les que no fumen


Divendres 16 de Febrer de 2018

Posicionament de la Comissió de Salut Pública sobre els productes del tabac sense combustió

un paso més
Font: ASPCAT

Un pas més en la protecció de la Salut Pública per contrarestar la política interesada i enganyosa de la industria tabaquera, publicitant en mitjans de comunicació o amb "col·laboracions" en la comunitat científica. 

S´ha fet públic el posicionament, en relació a les cigarretes electròniques i el tabac sense combustió, de la Comissió de Salut Pública del Consell Interterritorial de Salut (la taula que aplega les direccions de Salut Pública del Ministeri i les Comunitats Autònomes) 

 

Us adjuntem a sota el document "Posició sobre els productes del tabac sense combustió" amb el posicionament consensuat dels professionals que treballem en tabaquisme a Catalunya. 

Les cigarretes electròniques o el tabac sense combustió, tindran els mateixos requeriments que la resta de productes del tabac pel que fa a restriccions en la seva venda, promoció, publicitat i patrocini, i en relació als espais en què està prohibit el seu consum. En aquesta Llei ja estan inclosos els denominats Dispositius Susceptibles d´alliberament de Nicotina (cigarrets electrònics) en la categoria de productes relacionats amb el tabac.

Cerca

Filtra per categories