Papsf

Benvinguts al programa ATENCIÓ PRIMÀRIA SENSE FUM

Deixar de fumar aporta beneficis a totes les persones que fumen i a les que no fumen


Dijous 25 d´Abril de 2013

Dia Mundial 2013: Prohibició total a qualsevol forma de publicitat del tabac


Font: DS

La celebració del Dia Mundial sense Tabac, promoguda per l’OMS des de 1988, aconsegueix centrar l’atenció general sobre el principal problema que representa el consum de tabac per a la salut pública. Aquest any han escollit la "Prohibició total a qualsevol forma de publicitat del tabac" com a tema del Dia Mundial sense tabac que es celebra el dia 31 de maig de 2013, com a una de les formes més rendibles per reduir el tabaquisme, segons assenyala l´OMS.

Aquesta celebració anual informa el públic sobre els perills que suposa el consum de tabac, les pràctiques comercials de les empreses tabaqueres, les activitats de l’OMS per lluitar contra l’epidèmia de tabaquisme, i el que les persones de tot el món poden fer per reivindicar el seu dret a la salut i a una vida sana, i protegir les generacions futures.

Totes les parts representades en el Conveni marc de l´OMS per al control del tabaquisme del 2008 van acordar que s´incitaria a dur-ne a terme el compliment en els cinc anys següents a la seva entrada en vigor.

Informació addicional:

Cerca

Filtra per categories