Papsf

Benvinguts al programa ATENCIÓ PRIMÀRIA SENSE FUM

Deixar de fumar aporta beneficis a totes les persones que fumen i a les que no fumen


Document de compromís front al tabaquisme en pediatria

foto
Font:

El 20 d´octubre es va celebrar a Alacant el I Curs Nacional de Tabaquisme en Pediatria. Una trobada de 100 professionals al voltant de temes epidemiològics, legislatius, diagnòstics, terapèutics i preventius sobre tabaquisme en la infància i adolescència. 

 

VIII Trobada del Programa Atenció Primària Sense Fum. Catalunya sense fum...i Girona més!

Destacado
Font: PAPSF

El dia 23 de novembre 113 professionals van participar a la VIII Trobada dels referents del PAPSF, amb el lema: Catalunya sense fum....i Girona més!

Va ser una Trobada participativa, en format interactiu. L’objectiu general de la Trobada és adquirir i actualitzar coneixements sobre temes de tabaquisme. 

Els objectius específics:

  1. Actualitzar coneixements sobre tabaquisme i comorbiditat. Donar eines per treballar el tabaquisme quan conviu amb altres malalties o situacions vitals.
  2. Conèixer experiències pràctiques en el treball del tabaquisme amb la comunitat amb l’objectiu final de dissenyar un protocol
  3. Intercanvi d’experiències amb la presentació de pòsters presentats.
  4. Aprofitament d’un espai de debat sobre les estratègies eficaces en tabaquisme

ACREDITADA pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS) amb 0,5 crèdits

En el marc de la Trobada, s´ha constituit la Xarxa de Prevenció i control del Tabaquisme de la Regió Sanitària de Girona.

 

Donem un pas més: El tabaquisme a la sessió de la Comissió de Salut del Parlament

FOTO
Font: papsf.cat

Ahir dia 8 de juny de 2017, ens van convocar a la sessió de la Comissió de Salut per informar sobre el tabaquisme, tal com es va acordar el 21 d´octubre a Vic, a la VII Trobada del Programa d´Atenció Primària sense Fum, conjuntament amb la II Jornada de Prevenció i Control del Tabaquisme de la Catalunya Central. Amb el lema “Nou país, nous reptes en tabaquisme”.

 

Reconeixement al Programa Atenció Primària Sense Fum

Entrega de premis
Font: papsf

Avui 22 de maig, en el marc de la IV Jornada de l´Observatori d’Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya (OIGS), han concedit un certificat de reconeixement al PAPSF i a tots els referents que integren la xarxa. 

L´entrega dels certificats de qualitat a les experiències que han superat satisfactòriament el procés d’avaluació ha estat a càrrec de l´Hble. Sr. Antoni Comín, conseller de Salut. 

 

 

Jornada de treball CAP A ON ANEM

foto
Font: PAPSF

Avui hem celebrat la Sessió participativa: Una mirada cap al futur. Cap a on anem?

Amb els objectius de copsar i debatre directament en equip l’opinió d’un grup representatiu de la diversitat dels professionals de l’APS, respecte el PAPSF i la seva evolució i posar en comú idees de millora /evolució /creació que resultin innovadores i engrescadores pels propers anys, en les diferents vessants del Programa, els seus continguts i els seus objectius

VIII Jornades de Tabaquisme del Vallès

Aquest divendres 25 de novembre es van celebrar les VIII Jornades de Tabaquisme del Vallès a l’Auditori de l’Hospital de Mollet. Van inaugurar la Jornada: Santiago Pérez com a President del Comitè Organitzador de la Jornada juntament amb:

4a Jornada del Pla de salut de Catalunya. 28 de novembre de 2014

El Departament de Salut ha presentat a Sitges, davant de 2.000 professionals del sector els resultats obtinguts en el marc del Pla de Salut de Catalunya 2011-2015.

La jornada anual del Pla de salut s’ha consolidat com una data de referència del sector de la salut, en la qual es presenta el grau de desenvolupament de l’estratègia del Govern i es converteix en un espai perquè els professionals comparteixin el coneixement.

Departament de Salut, TOTA LA INFORMACIÓ 4a_jornada_pla_salut

VII Jornada Tabaquisme en Atenció Primària del Vallès i VI Trobada del Programa d’’Atenció Primària Sense Fum

Dijous 23 d’octubre de 2014 va tenir lloc la VII Jornada Tabaquisme en Atenció Primària del Vallès i VI Trobada del Programa d’’Atenció Primària Sense Fum que ha tingut una participació de més de 150 professionals que treballen en la prevenció, control i tractament del tabaquisme.

Ha estat una Jornada molt profitosa i amb exposicions molt interessants sobre: La cigarreta electrònica. Què en sabem? què estem fent?; Les Novetats i actualitzacions en Tabaquisme; Planificació Estratègica en el camp del tabaquisme. Experiències en territoris i una taula interactiva de Casos Clínics amb la participació amb un sistema de power-vote.

Cigarretes electròniques interrogants oberts

Durant la jornada Cigarretes electròniques: interrogants oberts, que s’ha realitzat aquest dimarts al CaixaForum, en la que han participat representants de l’Agència de Salut Pública, l’Organització Mundial de la Salut i l‘Institut Català d’Oncologia, entre d’altres, s’ha parlat sobre els reptes del tabaquisme a escala mundial, sobre les campanyes publicitàries de les empreses i sobre la manca de coneixement que encara hi ha sobre la cigarreta electrònica.

Cerca

Filtra per categories