Tornar

Pràctica avançada d´intervenció en tabaquisme. TABAQUISME I MPOC


Descripció:

Aquest curs és gratuït per als professionals de la salut però comporta una despesa de diners públics - cost aprox. de 220 euros per alumne/a- que subvenciona l´Agència de Salut Pública de Catalunya

És important que abans d´inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d´espera no puguin aprofitar les vacants. Apel·lem doncs a la vostra responsabilitat en mantenir la inscripció només si preveieu que us podeu comprometre a realitzar-lo (disposeu del temps requerit) 

Aquesta activitat té una durada de 20 hores (pendent acreditació) i està acreditada pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries (2,2 crèdits). 

El curs de Pràctica avançada d’intervenció en tabaquisme està dissenyat en format de joc de simulació, basat en el model d’aprenentatge per assaig i error. Per aprovar el curs els alumnes han d´arribar al final de les visites i superar una prova final de coneixements.

Objectiu: Aprofundir i millorar les capacitats i habilitats pràctiques, els coneixements i les actituds, en relació a l´abordatge i intervenció per ajudar a deixar de fumar en casos amb característiques ja siguin patològiques o per circumstàncies vitals que necessitin uns coneixements més amplis, en aquest cas, una pacient amb MPOC

Organització i Logística:
Dates:
Dilluns 21 d'Octubre de 2019
Lloc: Curs en línia
Horari:

PROPERES EDICIONS 2019

Des del 21 d´octubre al 17 de novembre del 2019


Informació addicional: