Tornar

VII Jornada Tabaquisme en Atenció Primària (PAPSF)& VI Trobada del Programa d’’Atenció Primària Sense Fum


En els últims anys, s’han anant ampliant les xarxes territorials sobre tabaquisme, és per això que des de la Comissió Tècnica (CT) del PAPSF vam pensar que seria interessant aprofitar les sinèrgies per realitzar la nostra Jornada anual del PAPSF conjuntament amb les que s’organitzen als territoris, alternant cada any un territori diferent.  Aquest any comencem amb la Xarxa que porta més temps (des del 2002) fent la Jornada al Territori, que és la Xarxa del Vallès.

Organització i Logística:
Dates:
Dijous 23 d'Octubre de 2014
Lloc: Castellar del Vallès
Horari:

Per fer la inscripció a la VII Jornada Tabaquisme en Atenció Primària & VI Trobada del Programa d’’Atenció Primària Sense Fum, hi ha dos opcions:

1. Els professionals que treballeu a l’ICS en les zones de Vallès Oriental i Occidental, Zona Mataró, Barcelonès Nord i Maresme: Podeu fer la Inscripció directament i poseu les vostres dades a l’aplicació que us trobareu.

2. Els que no sou d’aquestes zones, heu d’enviar un mail a formaciogm.mn.ics@gencat.cat amb aquestes dades: nom i cognoms; DNI+lletra; e.mail; Centre de treball; Categoria professional i per últim, data de naixement


Informació addicional: